29 januari 2008

Ikväll blir de några avsnitt ALIAS innan natti natti : ) min favoritserie som jag köpt alla boxarna av *hihi*
Vi hörs!

image17



Kram Millan

Adrien Brody got Punk'd...

I fredags när jag var hemma hos Kattis så visade hon mej bilder av en fotograf som hon gillar, och bland annat hade fotografen gjort ett jobb med (en av mina favoritskådisar) Adrien Brody  : ) 
Som dom flesta vet gick jag estetiska programmet och tredje året blev det mycket design (vilket jag faktiskt gillar), vi i bildklassen fick i uppgift att designa en egen produkt som skulle kunna säljas ute i handeln. Jag satsade på en gardin, som jag sydde efter egen mall och trycket fick jag självklart göra själv - motivet blev ju snygge Brody - och nu hänger den i mitt rum och jag är otroligt nöjd med den!

Så ikväll kom jag på att kolla upp videoklipp med Adrien Brody på Youtube och hittade en bit från Ashton Kutcher's humorprogram Punk'd. Där passade han på att spela ett spratt med Oscarsvinnaren ; D





Millan

mörk choklad är bra choklad *hihi*

Det har faktiskt gått bra idag, jag vaknade för första gången den här veckan utvilad : ) sen bar de av till frisören och fixa till håret, eftersom de var löning idag fick jag lite användning av den : P
Sen mötte jag Kattis och vi gick hem till henne och fikade, under tiden pratade vi mycket om Heath Ledger som gått bort under vekan. Sedan vi kollade på hennes och Emelie's klockrena projektfilm från 3:an : D  och alla som haft slutprojekt på gymnasiet vet vad jag snackar om cirka 9 månaders blod, svett o tårar.
Nu ska jag fortsätta kolla på Jerry Maguire (med bl.a. Tom Cruise och Renée Zellweger) på SVT1 och äta mörk 70% choklad, det gör jag visserligen varje helg men mörk choklad är bra choklad  *hihi*  tänk på de' ni! 

PS. Thanx Kattis för en toppen eftermiddag : )

/ Millan


Millan <3 R.E.M.

Varje natt den här veckan har jag inte fått en normal sömn, mestadels för att det har varit mycket saker i huvudet att planera och sen göra. Ofta lyssnar jag på musik tills jag somnar : ) just nu har jag en skiva med bandet R.E.M. i stereon, dom gör musik som känns bra vare sig man känner sig på topp eller nere.
Idag tog jag mej iaf en tur med cykeln för jag kan inte sitta inne o hänga när de blir bra väder, synd att Nelly inte kan följa med men risken är att hon blir åksjuk : D


R.E.M. 
At My Most Beautiful
 



(PS. Tjejen i videon är faktiskt syster till River Phoenix (1970-1993) och Joaquin Phoenix.)



/  Millan

Heath Ledger

Heath Ledger 4 april 1979 - 22 januari 2008

4 APRIL 1979 - 22 JANUARI 2008

22 januari 2008

Vaknade som igår, strax innan 10, men somnade om vilket gjorde att huvuvdet värker lite mindre nu (har känt mej lite av och till sen igår förmiddag). Har inget o göra för tillfället så jag gjorde ett kort inlägg åt bloggen. Och jag måste bara få berätta en sak om mina närmasta vänner - att ni är underbara ♥ att kunna ringa eller ses för att prata av sej betyder och är så snällt av er. 
Känner på lukten att det är middag på G i köket och gissar att det blir nåt med fisk - inte illa de - för man kan alltid behöva lite mer intelligens : ) 

Kram Millan

A sunny day with some crushed ice

image13



image14



Millan 

mörk choklad o ramlösa!

Startade dagen med att ringa o beställa tider till saker som måste göras, och det gick fortare än jag förväntat mej. Men inte slapp jag den där urtrista rösten som säger åt en att antingen trycka på siffran 1, 2 lr 3 för att få uträtta sitt ärende. Och väntar man på att få snacka med en mänklig varelse i kundtjänsten så får man dras med en telefonkö i runt 5 min. - fast idag hade jag turen med mej : )
Sen drog jag mej iväg för att få tag på nåt gott till ikvälldå jag ska kolla in Let's Dance, det fick bli mörk 70% choklad från Lindt (den goaste chokladen jag vet) och Ramlösa med päron o citronmeliss : P extremt gott tillsammans!

måste kila nu men hörs senare / Millan 

 


workday : )

Har haft en rätt bra dag på jobbet, började lite senare än vanligt och riktigt nice väder på väg dit när jag åkte tunnelbanan från Danderyds sjukhus : ) sen drog jobbet igång med allt möjligt. När jag kom dit va nästan hela stället tomt och då tänkte jag "Är dom redan klara o åkt hem?!".
Men efter ett tag dök brevisarna upp en efter en och även min favorit  *hihi* och vid 16-tiden var dom flesta på väg hem och jag fick hänga kvar i kassan. Och på väg hem va jag glad och trött : )
Ska vänta in 4:ans nya serie som börjar kl 22.30 och sen natta.

/  Millan  
    


Önskelista

Jepps, nu har jag varit ute i friska luften fast med lite regn, men det är inte illa det : ) man ska va glad att det blir nåt väder alls trots att klimatet är på väg att dunsta. 
Har även funderat lite över vad jag kan tänkas önska mej till den stora dagen...
* Ugly Betty säsong 1 (America Ferrera är klockren och lysande skådis)
* Bokhylla Billy (Den som är Ikeas mest sålda bokhylla, faktiskt)  
* Presentkort på skor/nytt par Converse (svarta såklart *smile*)
nåt mer exakt vet jag inte men mer pengar går oxå bra så kan man ha till hands till senare : )
snart ska jag börja med middagen och idag blir det pasta, köttfärssås o sallad och resten av kvällen ska jag nog se en film. För imorrn är det jobba igen <3


"Och dom nominerade är..."

Så var ännu en gala avklarad...Idrottsgalan. Januari måste vara galornas månad: Grammisgalan, Idrottsgalan, Guldbaggegalan och Rockbjörnen. Faktiskt är det rätt skoj med galorna, hittills har några av mina favoriter fått sina förtjänade priser - Salem Al Fakir och Zlatan Ibrahimovic - och det blev att rösta på dom i vardera gala förstås : )
Jag har aldrig varit på just en sån gala, men man har vunnit priser ändå. Det jag minns mest är stipendiet i 9:an, jag satt kvar kanske 15 sekunder innan jag fattade att jag skulle gå fram och hämta det. Men det var kul att just jag blev vald till det : ) 
Näpp, nu blir det att natta *gäsp* så ska jag upp och dra ut på en promenix imorrn : P

image12
 
Zlatan - dubbel pristagare!!!
Källa: aftobladet.se
 

/ Millan

Några favoriter

Tänkte visa några personliga favoriter från mitt avslutningsprojekt förra våren : )
Jag är rätt stolt över det och visst är dom snygga *smile*
 
image10
Madonna (oljemålning)

image11
The Beatles (oljemålning)

/ Millan

Grammisgala och att flytta

I onsdagskväll var jag faktiskt rätt nöjd efter grammisgalan, rätt person fick sina välförtjänta grammisar
- såklart Salem Al Fakir.  Det kanske inte är just min musik men några låtar har jag fastnat för och det började med feelgood-låten Good Song : ) 
Sen har jag på senaste tiden gått i flyttankar, men för att man ska kunna flytta måste man först och främst veta vart man vill/kan flytta och först då kan man leta efter lägenheter...
Och när det gäller beslut i vissa sammanhang, kan jag tycka att det är lite knepigt. Ett till ställe jag gillar, förutom hemstaden, är Solna. Kanske för att jag jobbat där sen juni 2007 och lärt känna stället lite grann : )  och så skulle jag slippa drygt 1,5 timmes resa till och från jobbet.
Men sen vet jag ju inte vart jag ska plugga vidare :S så det gäller att hitta sakerna i rätt ordning : P

image9
Vinnare till 4 grammisar för sitt musikår 2007!

 

Sov gott /  Millan

Högerhänt lr vänsterhänt : )

Jag har alltid och kommer alltid att vara det, d.v.s. vara vänsterhänt och kände att det va kul att veta mer om det : )  och hittade lite fakta på hemsidan för just vänsterhänta www.alltforvansterhanta.se
* Det uppskattas att ca. 1 av 10 människor är vänsterhänta.
* Det är en aning vanligare bland pojkar än flickor som blir vänsterhänta.
* Vänster hjärnhalva styr höger hand, den står för funktioner som tal, skrift, logiskt tänkande, matematiskt och naturvetenskapligt tänkade. Kallas även för Linjära tankeverksamheten.
* Höger hjärnhalva styr vänster hand, den står för funktioner som musicerande, konstnärlighet, kreativitet, varseblivningsförmåga och känslor. Kallas för Holistiska tankeverksamheten.
* Vänsterhänta kändisar:
- Sarah Jessica Parker
- Dan Aykroyd
- Julia Roberts
- Jim Carrey
- Drew Barrymore
- Leonardo da Vinci
- Jerry Seinfeld
- Kurt Cobain
- Mahatma Gandhi
- Bill Gates (med flera...)

 

/  Camilla

2008...en bra start : )

Den senaste veckan har jag jobbat och det har varit väldigt kul : ) nog är det jobbarkompisen Roddes förtjänst, han har på sätt o vis lyst upp tillvaron och lunchen i torsdags (med mej, Rodde o resten av gänget) va riktigt skoj : D

image8


Bye bye / Millan

RSS 2.0