the kids are alright

Nu har min jobbvecka börjat igen och när man jobbat ett antal veckor så längtar man verkligen till helgen eller att sommarperioden ska vara över, så man får vila sig. Ett jobb på postcenter kan både ha bra o dåliga sidor : / men nu är jag iaf hemma och tar det lungt tills de blir go natt.
  Efter jobbet idag tog jag en liten kort runda på stan och det enda jag hann med var Bengans, och där köpte jag en musik-dokumentären The Kids are Alright med The Who : ) som jag ett tag velat köpa som inte var jättedyr heller. 
Nu blir det lite fixa tills imorrn så jag säger nog god natt nu...



a saturday with sweeny todd

Det är varmt, varmt varmt...men just nu så känns inte värmen så skoj och vill säga ifrån helt enkelt : S det blir att ha myggnätet för fönstret inatt annars kan jag glömma att få sova.
  Just nu har jag kollat klart på filmen Sweeny Todd - The Demon Barber of Fleet Street (som jag köpte idag) och filmens huvudkaraktär spelades självklart av Johnny Depp ; ) även det här var en excentrisk historia i delvis thriller/musikal. Visst låter det som en konstig blandning men inte med Depp och Helena Bonham-Carter. Det är en film jag tipsa om!
   Visst känner jag mej utmattad efter idag men inte tänker jag ens försöka sova nu, jag ska dricka nåt kallt och mumsa på baguette : P som jag fixade med mej hem tidigare idag.



So long for now!




brad's birthday



Idag skulle Brad Renfro fyllt 26 år (1982-2008)
men ca. en vecka innan Heath Ledger dog gick Brad Renfro bort i en överdos av droger.
Jag kommer alltid minnas honom från filmen Klienten, där han spelar en kille som
flyr från maffian efter bevittnat ett mord.
Både Renfro och Ledger var duktiga och det var oerhört tråkigt att dom försvann.


 


strange days have found me

Det har igen inte blivit mycket uppdaterat här, anledningen är att jag jobbat och knappt orkat med datan så mycket. Men det går hyfsat bra nu och i år känner jag till dom flesta rutinerna. Och ikväll hade jag turen att bli klar o stänga butiken fort och hann till Norrtälje en sväng och handla innan jag åkte hem, sen var det bara att fixa käk efter 7 timmar utan mat : / och för att fixa nåt snabbt blev det Yoggi och mackor : ) 
   Tidigare ikväll var ja över till Lollo en stund, och stannade där en stund och snackade om lite som hänt under veckan o så, för nästa vecka har hon semester och åker bort. Sen bar det hemåt för och en aningen trött av värme och jobbet. 

Nu sittar jag och kollar in Batman Begins som jag hyrt och sen sova, för den här värmen har inte varit kul och speciellt inte inne i stan. Och jag ser fram emot en sovmorgon imorrn : )

Mamma Mia!

Snart, snart måste jag natta men såklart har jag inte hunnit fixa min matlåda till imorrn : S och inte hunnit hitta mina jobbkläder heller...det får helt enkelt bli ett kort inlägg.
  Vad som hänt tidigare i helgen, jag var hemma igår och tog det lugnt efter jobbveckan. Det var mycket och göra eftersom jag hade hand om butiken i princip själv men jag överlevde ^^
  
Och ikväll var jag och mamma på bio och såg Mamma Mia, och den var ruskigt bra och ska ni se den gör det för sjutton på bio. Musikdelarna får sin rätt där. Och jag läste en intervju med Stellan Skarsgård om filmen där han hade sagt att det var faktiskt han, Colin Firth och Pierce Brosnan som var filmens "bimbos" : D det lät lite konstig men Stellan är ju en kul typ iaf.
Nu måste jag lämna datan och fixa maten till imorrn, good night!



monday

Under den senaste veckans jobb har jag knappt hunnit eller orkat skriva nåt, det händer inga enorma saker på jobbet mer än post och lite annat knas : P men ikväll tänkte jag iaf ta mej lite tid.
  Och i fredags så åkte jag till Norrtälje för att kolla in Misantropen. Det var även i år en skojig och bra pjäs så alla skådespelare på scenen gjorde de toppen : ) resten av helgen blev mest att vila upp sig och kolla in filmen The Wedding Singer (den är ju så nice^^) med Drew Barrymore och Adam Sandler som gulligt par. De är lite svårt att tänka sig att det gått 10 år sen den filmen hade biopremiär (!)
Nu ska jag ta mej lite kaffe och ta det lugnt, bye bye...



milo's birthday


Även idag hittade jag en födelsedagsfirare,
 goa Milo Ventigmiglia som fyller 31 år (!)
Grattis : )

only a shortcut

Imorse ringde dom från jobbet och de visade sig att ordinarie personal var sjuka så det blev att fixa sig iordning o sticka, det var ju inte direkt planerat så dagen har varit lite upp-och-ner. 
  Jag var hemma vid kl 19 så jag har fått några timmars vila men snart blir det sova för imorrn måste jag upp kl 5, inte jätteskoj direkt men vad har man för val  : P under dagarna nu kommer jag få 1 timmes lunch och då ska ja passa på att ta med en bok att läsa eller teckna och blir de bra väder sitter jag ute istället : )
  Nu ska jag hinna fika lite och glo i tidiningar, höres!


ringo's birthday



Ringo Starr från Beatles fyller 68 år
grattis !

sunday

Det blev inte som planerat med Misantropen den här helgen, för vi ska åka med några släktingar så vi väntar tills nästa vecka. Och imorrn skulle jag börjat jobba men det blir att vänta några dagar för att se vad dom bestämmer - om strejken ska fortsätta eller inte... Under dagen har jag suttit och tecknat lite på ett av mina nya "verk" och som det känns nu så går det rätt bra : ) har en liten bit kvar. Och ofta tar det några dagar/en vecka för att få den klar istället stressa ihop den på en timme.
Ännu lär det inte bli sova för mig så jag får väl hitta nån sysslesättning, kanske ska jag leta upp en film jag inte sett på ett tag. See you later!


frida's birthday



Idag skulle konstnärinnan Frida Kahlo fyllt 101 år. 
Efter en olycka 1925, som tog lång tid att repa sig från, började hon
måla. Och ofta var det självporträtt som nu är hennes mest kända verk.
Hon var även gift med konstnären Diego Rivera (1886-1957).

Soul Kitchen - The Doors


Nu är rummet så gott som städat och kan behöva sova snart,
och som avslutning blir det lite musik
  : ) Good night !

thursday

Nu har jag fått i mej lite middag, det blev mina jättegoa pannkakor idag, efter en rätt lång promenix : ) jag vaknade ganska tidigt idag och tyckte att det var mer värt att gå ut än att va inne. Dessutom var det inte alls lika kvavt som igår. Till kvällen är inget bestämt men nån dag i helgen ska vi nog se Misantropen i Norrtälje, kanske ska jag ta det sista i mitt rum ikväll : )
Fortfarande går det inga bussar men snart måste dom nog ta tag i saken och bestämma nåt, det är klart att folk ska få bra förutsättningar på jobbet en strejk kan man inte dra ut på för länge. Tur att det är lov nu från skolorna annars hade blivit rätt knepigt att ta sig dit o hem för eleverna.
  




Hörs sen!

IN MEMORIAM OF



BRIAN JONES
f.d. medlem i Rolling Stones och gitarrist
28 februari 1942 - 3 juli 1969

IN MEMORIAM OF



JIM MORRISON
 sångare i Doors och låtskrivare/poet
8 december 1943 - 3 juli 1971



wednesday

Dagen har varit rätt lugn, det blev lite mycket sova eftersom jag somnade sent igårnatt, och efter lunchtid gick jag och mamma en promenix. Och när vi skulle vända hemåt så mötte vi en bekant till mamma som skulle iväg o handla så vi hängde på, det kan va bra att passa på nu när bussarna ligger nere.
  Annars idag har jag mest legat på soffan och läst, det är det bästa med sommarn för då läser jag mer än vanligt. Just nu läser jag biografer om intressanta personer/kändisar : ) och om en stund börjar ett reprisavsnitt av Numb3rs som jag ska kolla innan jag nattar.
Tills dess, god natt!




good night

Från och med idag tisdag så har bussarna börjat strejka i Stockholms län, japp : / det är trist men det är bara att acceptera. Jag har fortfarande semester ett tag till så jag får se hur det går. Idag har jag iaf vart in till Norrtälje och köpt saker som kan behövas nu när man inte kan handla närsom helst. 
  Efter det blev det lite fixat i rummet, slänga gamla tidningar och kataloger som bara tar plats, och jag kommer nog fortsätta imorrn eftersom jag ändå börjat : ) det kan faktiskt va kul om man är på sånt humör.
Nu funderar jag på att sova snart, jag har hållt mej hyfsat sysselsatt idag så inte kommer jag ha sömnproblem inatt. Good night! 


RSS 2.0