mr. hendrix birthdayIdag skulle rockgitarristen Jimi Hendrix firat sin 66-årsdag : )

Men efter en längre tids drogmissbruk dog han hösten 1970 - endast 27 år gammal.

monday

När jag vaknade i morse hade det kommit enormt mycket snö ^^ så mycket att ytterdörren blivit tilltäppt. Jag käkade frukost och sen drog jag ut och skottade en liten väg till dörren o mot grinden. Det var kanske 50 cm hög snö på vissa ställen och det tog en stund att få fram en hyfsad väg. 
Nu ska jag fika lite och under kvällen hålla kolla på hur vädret kan bli imorrn... 
 

"happiness isn't happiness without a violin-playing goat"

Det snöade igår, det har snöat idag och jag har inte sett så här mycket snö där jag bor på många år : ) det kan i början vara lite jobbigt kul men man vänjer sig. 
  Efter att vaknat då o då under natten och sen sovit lite för länge har jag varit inomhus och tagit hand om katten o tittat på film, Notting Hill. Och ikväll kommer det bli lite tv och kaffe.good morningDet här fick jag se när jag vaknade i morse : )

tillsammans är man mindre ensam

Trots att tisdagen hade extremt trist väder så var det bestämt sen förra veckan att jag skulle till Sthlm idag, jag hade fått tips om en frisörsalong i Sthlm som var bra och då passa jag på att boka tid. Men det tar en bra stund att åka dit så när jag var framme hade resan gjort mig lite trött ^^ fast det var det värt för jag blev riktigt nöjd!
Och på väg hem var jag ännu mer trött så säkert somna jag till då o då. Ingen tvekan att jag får svårt att sova inatt plus att det blir sova ut imorrn : )
Innan det blir go' natt så ska jag läsa lite ur senaste boken jag börjat på, Tillsammans är man mindre ensam. En bok som fått bra kritik och även finns som film med Audrey Tautou.
happy birthday x 2

Idag delar de här två skådisarna födelsedag
Chloë Sevigny 34 år och Owen Wilson 40 år
grattis!


          


maybe you meet the pinball wizard

Idag har jag suttit och pysslat med tavlan, det är två personer jag porträtterar av och då använder jag ungefär samma taktik som tavlan med Madonna. Det blir som att sminka någon nästan.
Även har det blivit grubbel över ett möte som jag blir irriterad av när jag tänker på det - fast jag har en dag till att peppa mej lite ^^
Ikväll blir det SVT1:s film, På drift mot Idaho med Keanu Reeves o River Phoenix (1970-1993) att kolla in. Den gjordes 2 år innan River Phoenix gick bort.  

friday

Idag har jag varit hemma hos Kattis och kollat på två superroliga filmer med Robert Gustafsson : D att han kan ta sig an så olika karaktärer är mästerligt! Sen fick jag kolla in senaste skolkatalogen från Roden och nu har dom börjat med färgbilder i katalogen, vilket inte alltid är så smickrande.
   Nu ikväll har jag kollat på Idol och temat Soul+Duett var lagom roande *hehe* men nu blir det lite kaffe så jag håller mej vaken, hörs senare!Live And Let Die - Paul McCartney & Wings


quantum of solace

Eftersom det är "lill-lördag" var Linda, Lollo och jag på bio och såg Quantum of Solace. Jag är ingen Bond-fantast men jag såg Casino Royale och kände för att kolla in den här oxå, och för mej va den rätt okej. Efter filmen gick vi hem till Linda en stund och jag hälsade på hennes nya katt som va supergullig, en liten grå-vit med blå ögon : ) 
  
Och resten av kvällen kommer bli lugn för min del.
sunday

Under helgen har jag varit hemma mest och kommit igång med nya tavlan, det blev en jättebra skiss och nu ska färgen bli rätt hoppas jag ^^ sen blev jag klar med boken om Grace från Jefferson Airplane. Det var en intressant bok om hennes tid som sångerska under 30 år men som nu sadlat om till konstnär. Så nu väntar nästa bok och det blir nog en gammal "klassiker". 
Helgens film fick bli Blow som visades på 6:an, och är abslout en av Johnny Depp's toppenfilmer. Absolut! Verklighetsbaserad historia om George Jung som var kokainsmugglare i Kalifornien på 1970-talet.
   Nästa vecka ska jag försöka åka in till Sthlm om inte vädret blir föör tråkigt, kanske hittar man nån julklapp? Och säkert blir det något mer att hitta på.
 


Johnny Depp som George Jung


 


44:e presidenten

Det blev som jag hoppats på - 
USA:s 44:e president är demokrat och han heter Barack Obama!Makarna Obamatuesday

Det har inte blivit mycket skrivet här den senaste dagarna men jag hade iaf en trevlig helg med några kompisar, som jag bjöd på tacos m.m. Och det var nog det dåligaste temat från Idol i fredags och nog tappar man orken ibland att kolla på det : / 
   Det som är "höjdpunkten" för den här veckan är presidentvalet i USA och inatt/imorrn får man nog reda på hur det gått (men vad jag hört så är inte valet officiellt över). Kanske kommer jag titta på nån av valvakorna men de återstår o se hur pigg jag är : )  Tidigare idag åkte jag in till Norrtälje och köpte lite färg o penslar till mina kommande tavlor, för av nån anledning tänker jag börja med oljemåleri igen ^^
Det va från början inte planerat att använda olja men jag insåg att med nåt annat alternativ skulle tavlan inte bli som jag tänkt mej eller bra utseendemässigt.

Nu ska jag fixa mej lite kaffe, hörs!


Happy Jack - The Who


En video med en av mina favoritgrupper  : P

RSS 2.0