tuesday

Under dagen har jag varit hemma och haft det lugnt, det såg att bli bra väder men till eftermiddagen fick det bli en rask promenix i kylan. Den här veckan är det höstmarknad under 2 dagar och det tänker jag kolla in och Lollo följer med, det blir väl alltid nåt man köper : ) och ska unna mej lite brända mandlar kanske...
Snart blir det att bänka sig framför Idol men innan dess ska jag hinna med att fixa lite kaffe ^^

 


Goodbye, Butch CassidyPAUL NEWMAN
26 januari 1925 - 26 september 2008

( Cat on a Hot Tin Roof, Butch Cassidy och Sundance Kid )

...thursday never looking back

Nu är jag hemma efter tillbringat förmiddan i Norrtälje, det blev att köpa ett par vinterskor med lite längre skaft så håller man kylan borta och sen upp till Flygis och handla. Innan jag åkte hem drack jag lite kaffe och väntade på Lollo som hade jobbat sen tidigt i morse : )
Men jag är rätt trött nu och känner för en liten blunder, anledningen är att jag vaknade 4 ggr under morgontimmarna av en grävskopa körde fram o tillbaka utanför mitt fönster ^^ det ska fixas ny asfalt där antagligen. Så jag får se om jag orkar va vaken under kvällen.Hurdy Gurdy Man - Donovan

Den här låten kanske vissa känner igen från filmen Zodiac (i början av filmen o under eftertexterna)
och bl. a. har jag spelat den här i MP3:n under dagen, och de är även lätt att man fastnar för refrängen : ) (1968)

with a little help from a friend

Det gick bra hos blodbussen, den här gången hade jag sällskap av Lollo och jag fick skjuts av henne dit. Medan jag väntade på att bli klar så drack jag festis och lyssnade jag på musik och tiden gick på nåt sätt o vis fortare : ) kanske pga musiken... Efteråt behövde jag nåt att äta för att bli lite pigg så vi gick till Hörnan och de blev kaffe o kanelbulle och under tiden blev det lite småprat. Sen blev det handla på Flygis och nu är jag hemma och tar det lugnt resten av kvällen med Idol och Oskyldigt dömd på tv.
  En rätt bra dag med en bästa kompisen : )tuesday

Nu är lunchen avklarad och kommer nog klara mej fram till eftermiddagen, inom de närmsta timmarna kommer det inte bli städning utan det blir lite film och hinna ut på en promenix istället : ) för imorrn blir de besök hos Blodbussen igen och det kan vara bra att ta det lungt dagen innan. Och det här blir nog mitt 5:e besök som blodgivare hos dom.
   
  it's easy like a sunday morning

Under helgen har det inte blivit så mycket vid datan, men fredagen började med att åka till Stockholm med Lollo. Jag behövde köpa lite saker vid Panduro så vi letade upp stället och blev kvar där en stund, eftersom dom har rätt bra sortiment så blev det lite svårt att bestämma sig på en nanosekund ^^ 
  Sen var det dags för lunch och vi gick till ett ställe inte för långt ifrån och käkade varsin sallad och fortsatte eftermiddan med att hitta en present till Linda som skulle firas på kvällen. Vi var hemma och en liten stund innan vi åkte hem till Linda i Norrtälje och där bjöd hon på mat och god efterrätt : ) sen hade vi filmkväll och åkte hem runt 00:30. 
  Igår och idag har jag varit hemma men det har blivit lite fixande och städande i källaren inför hösten och under tiden har jag lyssnat på Rockklassiker/Vinyl 107 - som gör det lite lättare o roligare : )
Nu är det dags middag för mej, höres!


greta's birthdayIdag skulle legendaren Greta Garbo fyllt 103 år,
om hon levt men det blir iaf ett grattis!

thursday

Under veckan som gått har jag suttit och fixat med tavlan, jag är än så länge rätt nöjd men har fortfarande en bit kvar, för under helg drog jag på mej en liten sträckning och då fick jag mer tid för tavlan ^^ Det var som värst mellan söndag-tisdag men efter att testat zon-salvan så känns det hyfsat igen : ) 
Nu blir det några timmars väntan på middagen men tills dess ska jag försöka hinna med lite saker...


LINDA 19 ÅR!Grattis!

sunday

Den här helgen har jag varit, och är fortfarande, sysselsatt med en liten tavla. Jag köpte hem en akryllåda o nya penslar, för det har gått nästan 1½ år sen jag målade sist och då fick de flesta penslarna stryk av oljefärgen : /  motivet för tavlan är en inspiratrion från en musikvideo kan jag avslöja : ) och jag har känsla att den kommer bli riktigt bra!
  Senare ikväll blir det Ashes to ashes på 1:an och ska även se lite av ett nytt program på 6:an...Hål i väggen tror jag det heter. Hörs!


for all we know, he's a heroJag följde serien Alias troget och där var han den brittiske skurken Julian Sark,
men är nu tillbaka i Heroes som hjälten Takezo Kensei/Adam Monroe.
 
David Anders är en rätt bra skådis o värd att hålla koll på i höst : )

hugh's birthdayHugh Grant, den brittiske skådespelaren som är toppen i
Notting Hill och Love Actually (för att nämna några)
fyller 48 år idag, congrats!

michelle's birthday


Michelle Williams
(Dawson's Creek och Brokeback Mountain)
firar idag 28 år, congratulations!

tuesday

Idag dök den lilla avin om ett paket ner i postlådan : ) det var mitt överkast till sängen och nåt som mamma beställt. Och sen ett tag har jag letat efter passande överkast men bara hittat filtar och stickade överkast, så ja hittade det till slut hos Ellos. Svart med ett diskret rutmönster - om man vill kan man komplettera med ett par färglada kuddar ^^
Det var såklart ruskigt väder när jag åkte o hämtade paketet men nu ska jag stanna inne i värmen resten av dagen.Baba O'Riley - The WhoLåten Baba O'Riley från albumet Who' Next (1971)
med gruppen The Who.


i can't believe it's sunday

Nu sitter jag och väntar in det andra avsnittet av serien Ashes to Ashes på 1:an. Jag brukar vanligtvis inte kolla in så mycket program från SVT men den här var rätt bra : ) kan beskrivas som en polisserie med surrealism och en portion humor! Kanske låter knäppt men värd att se... Tidigare idag bestämde jag o mamma för en promenix, vädret höll sig okej men vi hade paraplyerna med oss just in case det skulle börja regna så vi drog oss iväg till Finsta o tillbaks, sen dess har jag mest glott i diverse tidningar. 
  Och i nästa vecka (eller veckan efter) så kanske jag ska åka o träffa min farbror som jag aldrig träffat. Jag har jobbat mesta delen av sommaren så vi hann inte ses då men nu kan det bli av : )
Nu ska jag dra mej mot köket och vara lite social, see you!

IN MEMORIAM OFKEITH MOON
Trummis i rockbandet The Who
23 augusti 1946 - 7 september 1978


what's better than this?

Började dagen vid 11 och kände mej lite smått hängig, men jag fixade lite frukost och sen kändes det rätt okej (tack vare lite frukost ^^). De blev en tur in till Norrtälje för att handla till middagskäket o kvällen och hemma efter det lite kaffe! 
  Om nån timme eller så blir det film för mej då jag har letat fram Gökboet med Jack Nicholson, han som även gjort toppenroller i Shining och Batman : ) och till det blir det lite cashew och druvor.
Hörs senare!


lunchbreak

Har gått upp i tid idag för snart ska jag och Lollo iväg på lunch : ) något vi faktiskt inte gjort sen vi hade lunch tillsammans på gymnasiet. Ha det bra!wednesday

Sen några timmar har jag sysslat med lite putsning av rummet, bland annat översta hyllan där böckerna står såg inte så skojig ut : /  Och sen har jag kommit på att skaffa en växt till mitt rum : ) det kan bli en bättre stämning då, har jag fått för mej ^^ 
   Snart är det matdags hos mej och sen några timmar framför tv:n med Idol och Heroes (om jag fortfarande hänger med i storyn vill säga). Hej då så länge!some things for my autumn

Idag fick jag hem min beställning från HM med lite nytt till höstperioden : ) 
det fick bli en blommig topp, en svart top med fastsytt skärp o en mössa. 
                                                                     
     

Wish You Were Here - Pink Floyd


Good night!

RSS 2.0