tuesday

Idag åkte jag och mamma in till Norrtälje för att kolla in bokrean och eventuellt fynda nåt : ) och jag lyckades! Jag köpte en "tegelsten" till bok, 1001 filmer du måste se innan du dör, och en bok som är förlagan till filmen Schindler's List. Och innan vi åkte hem fick det bli lite lunch på Hörnan.
När vi kommit hem så var det fullt upp på tv att berätta om kronprinsessan Viktoria och Daniel Westlings förlovning, och det pågår även nu. Men det är såklart kul att det äntligen blir förlovning och så småningom bröllop. Stort grattis till Viktoria och Daniel! 


...and the Oscar goes to...

Jag kunde inte se Oscarsgalan inatt då den gick på en kanal som vi inte har : /  men nu när jag vaknade så kollade jag in nyheterna och blev glad att få veta vinnarna, framför allt då Heath Ledger vann postumt för Bästa manliga biroll.
Och så tog Kate Winslet hem statyetten för Bästa kvinnliga huvudroll och Sean Penn för Bästa manliga huvudroll : ) tre skådespelare som är superduktiga, däremot har jag inte sett filmen som tog flest statyetter, Slumdog Millionare.

a day in the life

Idag har jag och Lollo varit i Stockholm hela dagen och jag känner mej småtrött. Vi åkte först till en högskola som jag eventuellt vill söka till i framtiden och fick info om hur man söker osv. och sen åkte vi in till centrala Sthlm och letade upp ett matställe. Sen gick vi runt i lite butiker men när jag inte hittade det jag letade efter, en stor bok om The Beatles, så drog vi hemåt. Och vi hade haft de jättetrevligt : )
Det var även ganska kallt så det var skönt att få åka hem och värma upp sig, men när vi var o handlade på Flygis så hittade jag boken : )  så nu är min helg räddad.
Ikväll blir det lite film eller tv...trevlig kväll!
wednesday

Jag har inte varit så aktiv med att skriva de senate dagarna men vissa dagar är halvt långtråkiga. Men iaf så hade jag jättetrevligt i fredags när Linda och Lollo var här och firade mej. Jag bjöd på middag och det blev laxpytt med pasta och sen kollade vi in Forgetting Sarah Marshall : P  som sagt hade jag det riktigt trevligt!
Och imorrn ska jag upp ganska tidigt och åka till tandläkarn, det är dags för den årliga kontrollen, så det är kanske inget jag ropar "hurra" för ^^ men sen hemma efter lunch ska jag iaf ut på en promenix.


friday

Jag somnade rätt fort igår men vaknade istället x antal gånger och trodde väckarklockan hade ringt, men jag gick upp iaf vid halv nio för frukost och sen handla till kvällen, då Linda o Lollo kommer över och käkar middag och kollar på film : )
Och igår såg jag filmen Kiss Kiss Bang Bang med Robert Downey Jr, Val Kilmer o Michelle Monaghan - det var en av det bättre komedierna jag sett och Robert Downey Jr gör filmen grym! 
Nu ska jag fortsätta fixa iordning med maten och så...hörs sen!thanx

Snart är födelsedagen över och det har varit skönt att få vara hemma och fira med familjen : )  jag fick bl.a. The Dark Knight, en mörkblå topp, två böcker och lite annat. Nu ska jag dra mej mot sängen och kolla in en film jag spelade in igår, Kiss Kiss Bang Bang, innan jag ska sova. 
Och så tackar jag mina kompisar och släkt som gratulerat mej idag, thanx : )

 


birthday x 3


Hade f.d. presidenten Abraham Lincoln (1809-1865) levt idag så skulle han fyllt 200 år!Anna Pavlova (1881-1931) var en rysk prima ballerina och skulle idag fyllt 128 år!Ray Manzarek, från amerikanska gruppen The Doors, fyller idag 70 år!
Grattis!

twenty-one

Idag fyller jag 21 år och det ska vi fira här hemma : ) 
tidigare idag har jag fått några fina presenter
men även det jag önskat mest *The Dark Knight*  och då är det toppen!


wednesday

Idag har jag putsat och städat lite till inför gästerna som ska gratulera mej i helgen. Jag kan nog erkänna att när jag väl börjar städa/fixa så är det rätt okej och jag är bra på det : P så det ska bli skönt med sömn snart inför morgondagen. Och jag lär nog bli väckt mellan kl. 9-10 för födelsedags-frukost och öppnar presenterna sen  : )  god natt!

jennifer's birthday


Idag fyller skådespelerskan Jennifer Aniston 40 år  : ) 
grattis!

I CAN'T EXPLAIN


Igår kom den här affischen med posten och den är toppen!
Och nu har den fått plats på väggen bredvid den andra affischen
med samma band dvs. The Who <3

remember the old times

Den här veckan har som vanligt gått snabbt och jag har mest hållt mej hemma och småstädat lite. Men idag var jag i Norrtälje och umgicks med Kattis och det är lika roligt varje gång för det finns alltid nåt att snacka om : )  sen tittade vi på The Dark Knight - en film som är mer än otrolig. Jag minns när jag och Kattis såg den på Sergel i fjol, under de 2½ timmarna var man helt fast i filmen!

Nu ikväll har jag nog inget planerat men ska iaf se Hjälp och Samantha tänkte jag, trevlig kväll!


IN MEMORIAM OFJOSEPH COTTEN
skådespelare
15 maj 1905 - 6 februari 1994

wednesday

Den här veckan började rätt bra med toppenväder : ) och det fick bli en promenix i måndags. Idag har jag varit inne för lite ärenden och hämtat ut paket på posten. Den här gången fick det bli en ny matta till mitt rum - och jag hade tur och få 50% rabatt på den! Resten av kvällen ska jag ta en paus från städningen, som jag började med när jag bytte mattorna, och kanske titta på The Third Man med bl.a. Orson Welles. RSS 2.0