6 months left to christmas eve

Det har varit jättebra väder även idag och då har jag suttit ute o pysslat med släktforskningen lite, och det är inte bara på pappas sida utan på mammas också. Det finns massor med sidor på nätet om släktforskning, som jag hittat uppgifterna hos, men även hos lokala stadsarkiv. För övrigt går de mer framåt men vissa saker behövs kollas upp och till slut hoppas jag kunna göra en översiktskarta med alla släktingar  : ) 
Och om en stund är nog kaffet klart och då blir det fika ute...

 

LOLLO 20 ÅR!


Idag fyller bästa vännen, Lollo 20 år : )
Grattis, grattis ! ! !

tuesday

Det har varit ett litet uppehåll från bloggen med lite studentfirande då Linda tog studenten och är nu fri från skolan ett tag : )  och äntligen, har vi fått väder som liknar sommarn vilket har gjort att jag tillbringat de senaste dagarna på terassen och tagit det lugnt.
Fast igår var jag lite klantig, och kanske ska jag skylla på värmen, för när jag satt på terassen och skulle in och hämta en sak så hade jag bytt glasögonen mot solisarna och det resulterade i att jag missade ett stolsben och slog i foten *ajaj* men det värsta gick över under natten - så den här dagen har gått lite bättre : )  
Nu ska jag gå och fixa mej nåt kallt att dricka, bye bye!
KATTIS 21 ÅR!en dag med white trash

Under gårdagen firade jag och ett gäng andra vår kompis Kattis som fyller 21 år! Hon hade fixat ett tema för festen, white trash, alla hade på nåt sätt fixat till sig med en anknytning till white trash, det  var jättekul att se och som alltid har man roligt när man umgås med Kattis : )  Vi var hemma hos Kattis ett tag men några timmar senare drog iväg till Teatern.
När vi gick hemåt var det rena dagsljuset och jag stannade över natten hos Kattis. Idag var det lika varmt som igår och man kände sig lite seg men det är lugnt.
Nu har jag målat lite på min tavla och om jag orkar så fortsätter jag en liten stund till men sen blir det iaf sova *gäsp*
Good Night!

RSS 2.0