a friday with a friend

Fredagen har spenderats med Kattis och det har varit skojigt : ) det bjöds på fika och så blev jag överraskad med två fina födelsedagspresenter, en ram med plats för 3 foton och en dokumentär om Kurt Cobain, tackar så mycket : ) 
Sen kollade vi på lite bonusmaterial från komedin Forgetting Sarah Marshall och sen filmen Wild Hogs, som även den var rolig ^^ och nu ikväll har jag har jag tittat lite på tv och samtidigt gå igenom släktträdet men nu har jag haft en paus en stund. Trevlig kväll!
  

thursday

Den här veckan har det heller inte blivit mycket skrivet i bloggen men jag har sysselsatt mej med att få ihop ett släktträd : )  och det är ganska skojigt men det är inte alltid lätt med ca. 200 namn som ska ha rätt plats i "trädet" så det kan nästan jämföras med att lägga ett 1000-bitarspussel. 
Snart blir det go natt för imorrn ska jag träffa Kattis i Ntj : )


congratulations!

Det har blivit ett litet uppehåll, fast jag har inte varit sysslolös utan fast för en spännande bok  : )  men idag ska jag bort en födelsedagfest. Det kommer absolut bli trevligt!
Jag var tidigare idag in till Ntj för att handla lite och sen när jag kom hem så bjöds de på namnsdagsfika med kaffe o kanelbulle, så jag passar på att önska grattis till er som oxå heter Camilla!sunday

Igår kväll var jag och mamma bjuden till en vän till oss, och hennes familj, på födelsedagsmiddag. Vi fick jättegod mat och efterrätt och småpratade om lite av varje till middagen. Jag var på dop i januari åt en liten kille, och han och hans föräldrar var även där igår och nu hade han växt lite mer och var ett riktigt charmtroll hela kvällen : ) sedan tittade vi på Melodifestivalen och som vanligt är tävlingen mer som en cirkus när dom ska rösta.
Vi fick skjuts hem lillkillen och hans föräldrar efteråt och väl hemma var ja ganska trött men orkade titta på Kramer vs. Kramer.RSS 2.0