IN MEMORIAM OF
JEFF BUCKLEY
musiker/sångare
17 november 1966 - 29 maj 1997

lovelyNyligen har det varit premiär för 2 filmer med Adrien Brody på biograferna, Cadillac Records o The Brothers Bloom.
Han tillhör en av favoriterna och jag skulle gärna vilja se nån av filmerna : )

Midnight Confession - The Grass Roots


May 17, 2009

Nu har mamma och jag varit på en långpromenix till Finsta o tebax, och jag blev även bjuden på glass för idag har jag namnsdag. Och nej, det är inte Ruben jag syftar på då ; )  utan Rebecka.
Några andra kända som heter Rebecca/Rebecka och kan fira idag är: Rebecka Hemse (skådespelerska). Rebecka Liljeberg, Rebecca De Mornay, Rebecca Romijn m.fl. Grattis!fairytale

Under kvällen har även jag kollat in ESC-finalen och i år kan jag hålla med om att vinnarlåten var bra och värd att vinna, lite extra skoj är det att Norge firar nationaldag (17/5) också. Nu blir det nog att kolla klart Klienten på 1:an, med bland annat Brad Renfro [1982-2008], Susan Sarandon o Tommy Lee Jones i rollerna, innan jag ska natti natti.
Alexander Rybak - Fairytale

wednesday

Igår så ville en kompis till mig testa sitt nya träningspass och jag och en till ställde upp. Det var ett friskis & svettis-baserat pass och det kanske var min ovana för just den träningen som gjorde att jag fick träningsvärk, men träningsvärk kan även kännas bra ibland. Det känns mest när jag skrattar ^^
Fast det hindrade inte mej från att åka till Blodbussen och lämna blod idag, och det var min 7:e tappning. Jag hade sällskap av Lollo och vi käkade mellanmål på Hörnan efteråt. Ikväll har jag varit trött både av gårdagen men även hållit igång idag. Snart blir det sova, go natt!  Wolf (1994)

Härom kvällen såg jag filmen Wolf (1994) med bland annat Jack Nicholson (Superbra!), Michelle Pfeiffer och James Spader. Filmen var ruskigt bra men också absolut Nicholsons karaktär!
 

     

  

bravery

Ännu en "långhelg" har är över och jag har haft det jättetrevligt. Valborg firade jag och familjen i närheten där jag bor och dagen efter stannade jag gott och väl hemma :) 
Och på lördagen träffade jag Kattis och Fredrik, det var riktigt bra väder och vi gick runt i Ntj och snackade tills vi stannade till i parken med varsin glass. En toppenhelg med härliga vänner! 
Igår kväll såg jag på en fransk dokumentär om människor som flyr från Nordkorea, en flykt som kan sluta väldigt illa. Landet har ett hemskt styre och folket är instängda på alla sätt och vis. Det var ett franskt tv-team som följt människor som fått hjälp av människor att ta sig över gränsen och så småningom få ett nytt liv i Sydkorea, men även under tiden på flykten genom bland annat Kina kan dem råka illa ut.  
Det var en väldigt intressant dokumentär om ett land man inte ofta får insyn på, framför allt människor som vågat sig därifrån.

Jag ska se en film som jag spelade in i helgen innan jag somnar och sen sova, go natt!


RSS 2.0