hero... for just one day

Jag börjar känna mig lite sömnig men ska vara vaken ett tag till, tror jag. Tidigare idag var jag till Blodbussen och donaerade blod och vilket var mitt 8:e besök. Besöket tar 30 minuter och under den tiden hjälper man flera människor som är råkat ut för en olycka eller i annan omständighet behöver blod.
Efteråt kan det vara bra att inte anstränga sig för mycket och när jag var klar hos Blodbussen gick jag hem till Kattis. Det rätt många koppar kaffe och även lite snack om allt möjligt...

the weekend

Den här helgen har jag varit och hälsat på Lollo och hennes nya lägenhet i Gävle, staden som hon börjat pluggat i. Jag skulle ha åkt från Uppsala C med Upptåget men X2000 stannade till före och jag var lite stressad och råkade hoppa på det istället :) men när jag pratade med konduktören så var det okej, väl framme så mötte Lollo upp mig och vi gick hemåt.
Det är en rymlig och mysig 1:a och hon har fixat till den med det som behövs i början men småningom kommer det mer. Vi gick ut och käkade på en kinarestaurant och det riktigt riktigt god mat där! Sen bar det av hemåt igen och vi kollade på film resten av kvällen...
Idag tog vi en liten promenad runt stan och det var inte direkt jättevarmt men helt okej, sen bjöd Lollo på lite mellanmål innan jag skulle hem. Och den här gången tog jag iaf rätt tåg hem ;)  
Nu har jag varit hemma ungefär 2 timmar och jag rätt så trött och kanske att jag nattar tidigt ikväll.  


nyheter från tidigare idag...

  

T-shirt med Led Zeppelin-tryck och
kalender för 2010 med Rolling Stones.
I like it!

 


RSS 2.0