monday

Ännu en gång har det blivit lite snålt med uppdateringar men men, jag har pysslat med lite papper som ska skickas iväg. Och så har jag tagit fram senaste tavlan jag började på (runt jul förra året) och den har blivit kanon : )  Det är även denna gång en oljemålning och motivet avslöjar jag när den är helt klar (jag har dock fått ett omdöme från en av mina bästa vänner och hon gillade vad hon såg).
Resten av veckan blir det sannolikt att dra iväg till en majbrasa nånstans, go natt!
 

last night...

Påskhelgen var trevlig med både födelsedagsfirande för en vän till familjen och att få äta lite påskgodis : ) och i måndags ringde en vän till mamma och berättade att hon vunnit ett gäng biljetter till inspelningen av programmet Babben & co. och att vi kunde följa med. Det tackade vi inte nej till och igår bar det av mot SVT.
Det tog ca. två timmar och under den tiden så blev det intervjuer med Ernst Kirchsteiger, Kikki Danielsson o Dregen. För musiken stod Backyard Babies och Salem Al Fakir samt trion från svenska emsemblen av Mamma Mia, och Babben var jättetrevlig som programledare. Så i helgen ska mamma o jag kolla in hur resultatet blev : )
Fortsatt trevlig kväll!

              


wednesday

På förmiddagen idag var mamma och jag och handlade lite mat inför påsken och även lite gott för påskägget : ) och det blev då o då lite fullt med massor av folk och kundvagnar så nu ska jag ta det lugnt med att läsa lite. Som vanligt går tiden som ett rusande tåg och på nåt sätt var det inte länge sen jul och helt plötsligt är det påsk, men att det blir varmare väder är bara bra  : )  

heath's birthday


Idag skulle Heath Ledger (1979-2008) fyllt 30 år men den mångsidige skådespelaren gick bort för tidigt förra året.
Hans sista roller blev Jokern i The Dark Knight och Tony i The Imaginarium of Doctor Parnassus.

saturday

Det var inte blivit mycket skrivet här den senaste tiden men nu börjar det gå mot bättre väder och man kan vara ute mer än 2 timmar :)  idag har jag varit ute på vår terass på baksidan och hunnit åka o handla lite på Flygis. Igår hade jag riktig magont och med värmen kändes det till och från lite jobbigt men efter att vilat lite med en varm rispåse så kändes det rätt bra sen.
Nu ska jag fixa lite kaffe och läsa lite...

RSS 2.0