coffee makes the world go round

Igår gjorde jag enliten utflykt till Sthlm för att besöka Stadsarkivet, det var till en början lite svårt att hitta dit men som tur var kunde jag fråga en förbipasserande om vägen. Sen efter en liten introduktion av de som jobbade där så var jag som fastlimmad vid datorn i... 2-3 timmar tror jag. Och jag hittade en hel del som sagt och sysselsatt mig med det även idag.
Nu är jag riktigt trött och behöver vila, så jag ska bänka mig vid Idol med en kopp kaffe snart.it's a marvelous night for a moondance


Idag har jag mest ägnat mig åt min släktforskning, det tog stopp för ett litet tag sen men nu idag fick veta lite mer och senare veckan lite mer tror jag. För när man får tag på nya uppgifter så fortsätter man direkt att skriva ner allt så lite beroende känner man sig. Och imorrn blir det fortsättning följer det lilla uppdraget :)
Nu börjar jag gäspa och känner för att sova blir uppe ett liten stund till... Good night!what's your real name, baby?

Ikväll har jag kollat in Dirty Dancing, som SVT visade till minne av Patrick Swayze, som gick bort tidigare i veckan, jag har faktiskt inte sett den på väldigt länge så det roligt! Det var nog den första filmen med Patrick Swayze jag såg (kanske något avsnitt av Nord & Syd) och har alltid tyckte om den som även många andra.
Ikväll känner jag mej ganska trött men jag kanske kollar in en till film tills jag slocknar och det behöva nog nått varmt att dricka för det är lite småkallt i mitt rum :/
So long and good night, folks!nytt i garderoben


H&M
199:-


RSS 2.0