Ring of Fire

Vaknade imorse utvilad och bestämde direkt att jag skulle vara ute hela förmiddagen, nästan : )  även Nelly var ute såklart! Hela veckans väder kommer nog blir bra, har jag hört. De senaste dagarna har jag funderat lite över vad jag ska/vill göra till hösten, det lär ju inte bli till att utbilda sig men nåt annat vill jag göra och på nåt annat ställe än Norrtälje känner jag. Ska klura lite mer på det där så kan jag berätta mer sen...  : )
  Idag var det Valborg och det blev lite grillat hemma hos oss och sen en promenix för att kolla in lite vårbrasor i närheten, och på nåt sätt luktar det lite mer vår den här dagen.
Nu har jag kollat lite på tv och sen kan det bli en film, avslutar här med en låt av Cash.
Good Nigth!



Ring of Fire (1968) - Johnny Cash

good night

Nu är helgen snart över igen, veckorna går rekordsnabbt! Helgen var lugn och hade ett superbra väder hemma hos mej : ) på lördagen var jag inne till Norrtälje för att bara handla lite. Och i fredags såg jag This is England som var lite mörkare än jag trott/hört talas om, den är såklart värd att se. Även den här filmen hade ingen känd rollista och det gjorde den aningen bättre.
  Nu börjar jag gäspa så det är nog inte att tänka på nåt annat än att natta...nu har veckorna blivit lite mer vanliga och inge nattsuddande : P
  Good nigth!



image80



springtime's coming

Idag har de varit riktigt skönt ute, nästan sommarvärme : )  jag hämtade ut mina nya kläder jag beställde tidigare och fixade lite annat.
  Igår kväll fick jag en rejäl promenix hem efter jobbet, för jag missade bussen från Rösa och det blev att gå därifrån och hem, och idag har jag varit lite trött i benen men det repar sig snart. Nu har jag sett Var fan är mitt band och Berg flyttar in och snart blir det This is England : ) har tänkt länge att se den men det har inte blivit av förän nu. Ska fixa lite gott till filmen nu, ha det fint!

                                                                   
 

thursday's about to end

Det blev lite sent ikväll eftersom jag missade bussen från Norrtälje men jag har haft en rätt nice dag ändå : )  jag var in till Solna centrum idag innan jobbet, det var ett möte om utlandsjobb där. Fick mest lite papper att läsa o så. Sen drog jag till jobbet och lunchade innan mitt pass mellan 15-18 började. Som vanligt är det mycket att göra på dagarna innan lön : /
  När jag var på väg hem så var nästan hela Stockholms Djurgårdare och AIK:are på väg till Solna för se matchen, jag mötte en stort gäng skrikande fotbollsfans och dom tog i som sjutton : S men är man glad så kan man ju inte göra annat : )
  Jag har fått se ett avsnitt av Medium så nu är jag trött o nöjd för idag. Hej så länge o god natt!



                                                                                      

image43

I'll Be There For You [Theme from Friends] 
- The Rembrandts -


workday

Imorse hände en lite skojig sak på väg till jobbet : ) jag hade bara åkt mellan två tunnelnestationer då Kristian Luuk steg på samma vagn som mig : P på g till jobbet han oxå gissar jag... 
  Väl på jobbet gick det hyfsat bra men eftermiddagen var lite jobbig, eftersom det var stora köer i hela stockholmområdet så fastnade chaufförer och var sena med inlämning av posten : / hade tänkt åka från Stockholm kvart i sju men det gick ju inte alls. Hoppas det går bättre imorrn : ) och att det blir lika toppenväder!
  Nu känner jag mig rätt trött och ska försöka sova om en stund, men behöver umgås med Nelly innan det.  
Hörs imorrn!


image78

good night

Vaknade imorse och fick skynda mig med frukost och allting för jag skulle hinna med 11:15-bussen : / idag hade jag planerat att testa ett Core-pass i Norrtälje. Jag trodde det var krångligare men rätt okej : ) ska kanske dit nästa vecka lr så. Var hemma igen vid kl 14 och fick i Yoggi till lunch : P
  Imorrn ska jag jobba så jag måste gå o lägga mej rätt snart, ska till jobbet i Solna mellan 11-18, har inte träffat jobbarkompisarna på ett tag heller så det blir kul att träffa dom igen : ) .senare till kvällen gäller det att hinna hem till kl 20 annars blir det vänta 1½ timme på nästa buss. Inte så jätteskoj : /
Natti natti!



image42

   
      

the week will soon be over

Jaha, då är helgen slut om ca. 7 timmar och inte går jag under för det, bara att det går fort i ren allmänhet tänkte jag : /  och idag var jag såklart ute : )  tog en långpromenix o käka glass! Ser fram emot att nästa vecka blir likadan.
  Nästa vecka har jag två dagar fullbokade med jobb i Solna, har inte träffat jobbarkompisarna på ett bra tag nu och det ser jag mest fram emot. 
 Snart är det middag på g, senare ikväll är det dags för Parlamentet och den mest populära komikern just nu (behöver inte ens nämna hans namn) är med : P  
Hej då o hörs sen!

Hate To Say I Told You So - The Hives



Är trött så nu blir det natti natti, och jag
ska lyssna på The Hives tills jag somnar
: )

saturday noon

Nu har jag fått i mej lunch och funderar på att gå ut en stund innan Eru Edgy börjar : ) det är ett humorprgram på P3 kl. 16-18. Det är bland annat Soran Ismail som är programledare. Sen ska jag försöka få ihop lite städning i mitt rum, har lite mycke saker på golvet och skrivbordet just nu  : /
   Ikväll ska jag kolla på lördagsfilmen på 4:an Helens små underverk, den kan nog vara bra har jag tänkt tidigare, och spelade även in Erin Brockovich igår så det blir att hinna se den oxå. 
   Nu ska jag lämna datan o gå ut...Hej då!

tick tick boom

Idag har jag äntligen varit utvilad utan sovmorgon : ) det känns bra eftersom att känna sig som en sömngångare en längre tid inte är kul. Lite av min sömnrutin den senaste veckan kan ha med en viss saknad jag känner (dom som känner mej personligen vet vad jag menar). 
   Ikväll har jag som vanligt sett Var fan är mitt band och Berg flyttar in, två lite egna program : ) Magnus Uggla har har ju ett lite speciellt sätt att välja hotellrum har man t.ex. fått se dom senate veckorna. Nu ska jag och Nelly antingen se en film lr Numbers på 4:an.
See you later then!

                                                                                      

image43

Tick Tick Boom - The Hives


  


thursday

Idag har jag känt mej rätt okej, trots några nätter sömnlös : /  men idag gjorde jag slag i saken och beställde lite kläder till sommaren. Varje höst och vår behövs uppdateras lite och jag köpte de mesta från HM. Grön jacka, blommönstrat linne, blårutig skjorta och en grå/vit blus : ) och när man tänker efter så längtar man ännu mer efter sommaren..!
  Det blev även tv-tittande ikväll oxå, Spårlöst och Medium (såklart!). Båda är riktigt bra varje vecka och eftersom man fastnar vid dem är nog verklighetsgrunden. Jag funderar på att spara ihop till boxarna av Medium för de är värda att ha i hyllan : P
  Nu blir de lite kvällsmat och sen film, hörs kanske senare.


image72

Idag har oxå Jennifer Garner fyllt 36 år, grattis!

wednesday

Vaknade imorse relativt pigg, äntligen : )  Idag åkte jag till AF för att kolla upp lite saker inför sommaren och hösten, var hemma rätt snabbt igen.
  Såklart var jag på filmhumör och kollade på en av mina favoritfilmer Little Miss Sunshine. Hela skådespelarensembeln är extremt bra! Alan Arkin, Greg Kinnear och Toni Collette är rätt etablerade skådisar men dom som gjort mest intryck med sina karaktärer är Abigail Breslin, Paul Dano och Steve Carell
  Har även kollat in Morgonsoffan och ikväll fick Benjamins test av Segway högsta poäng : P han e ju för go'! Och på söndag är det dags igen för Björn gustafsson i Parlamentet, han och Pia Johansson står för blåa sidan och Johan Glans och Per Andersson för röda sidan. Lite att se fram emot i helgen : )
  Nu ska jag äta lite kvällsmat och så småningom natta... God natt o hörs imorrn!


image69
Scen ur Little Miss Sunshine

The Great Beyond - R.E.M.



(Soundtrack och videoklipp från filmen Man on the Moon)


God natt : )

tuesday

Sovit dåligt - igen : ( men idag tvingade jag mej upp 10:30 och åkte in till Norrtälje för att fixa en sak. Igår natt när jag inte kunde sova tog tillfälle o kolla på filmen De utvalda från i fredags. En rätt så bra thriller men ibland lite för mycket snack och lång historia, men den hade bra skådisar som lyfte det iaf. Några av dem var John Cusack, Dustin Hoffman och Rachel Weisz.
Och idag när jag skulle äta frukost så berätta dom på radion om en märklig händelse i morse.
Det var en kille som skulle överraska sin syrra rätt tidigt på morgonen, han beslutade att inte ta den vanliga ingången via dörren, utan sopnedkastet. Han började krypa in där men märkte att han fastnat och där satt han, en stund senare jobbade brandkåren med att få loss honom och till slut lyckades dom. Lite knasigt kanske men tanken var nog god på nåt sätt : )
Nu ska jag käka mellis eller lite sen lunch, även Nelly behöver komma ut en stund annars är hon arg på mig resten av dagen ^^

image68




 


monday

Idag har det varit segt, det bara blir så när man har svårt och sova natten innan : /  men jag sysselsatte mig med lite film. Och det fick bli ett sorts tema idag, Adrien Brody : )  jag valde att se Pianisten och King Kong. För sin roll som Wladyslaw Szpilman i Pianisten fick han en Oscar och den var han absolut värd. 


Som de flesta hört så ska allmänheten kl. 21.00 tända ett ljus för 10-åriga Engla, även jag tänker göra det och visa mitt stöd till hennes familj. Gör det Ni oxå därute i landet.


image65

Have a nice day, Adrien!


image61

Idag fyller favoritskådespelaren och snyggingen 
 Adrien Brody 35 år!!!

GRATTIS ; )

sunday

Större delen av den här veckan har jag sovit för länge på morgonen, även idag, det har sina nackdelar men till sommaren kommer jag få lite rutiner som tur. Och igårnatt såg jag En officer och en gentleman, som jag inte sett tidigare och den motsvarade positivt mina förväntningar. Scenen bör va en klassiker där den examinerade pilotaspiranten Zack (Richard Gere) åker till Paulas (Debra Winger) jobb för att hämta med sig henne och så applåderar hennes jobbarkompisar och låten Up Where We Belong spelas : )  
  Nu väntar jag på middagen, det ska bli nåt nytt idag har mamma avslöjat. Igår var det min tur att fixa middag och då blev de mina supergoda pancakes : P visst, det är ju lätt att göra pannkakor men det är tekniken man använder som gör dom extra goda och jag kan det.
Nu måste jag dra mej härifrån. Hörs senare!


image64

Richard Gere & Debra Winger


 


movie nigth

Har sett på komedin Intolerable Cruelty på 4:an, George Clooney (rätt snygg faktiskt!) och Catherine Zeta-Jones hade huvudrollerna och dom är rätt bra mångsidiga skådisar : )  men nu är det film igen på 4:an, En officer och en gentleman. Lite av en klassiker så det blir att va vaken några timmar till...
För att hålla mej pigg så blir det mörk choklad och lite kaffe : P oj, nu måste jag dra för nu är reklamen slut.
Hörs imorrn!


image63


some coffee and chocolate makes my day : )

Har varit hos Kattis hela dagen, det är kul att umgås med henne för vi kan ofta snacka om lite av varje och idag blev det vår "old school"  : D vi fikade och det blev kaffe och chokladkaka : P det gillar jag en hel del!
Nu har jag iaf fått middag och har några progam att kolla in ikväll, bland annat Var fan är mitt band och Berg flyttar in. Men jag är en aningen trött och ska vila en stund med Nelly, efter att jag cyklat från bussen ikväll har jag känt mej lite frysen, men vi fått sol idag och det är nice : )
Hörs senare!
image59

Good Nigth : )

Började dagen strax efter klockan 12 och det var skönt med sovmorgon : )  och eftersom jag vakna så sent fick de bli brunch (om man missat frukost och lunch så kan man lika gärna slå ihop dom två). Sen kollade jag lite i HM's katalog o se efter vad som kan behövas till sommarn : )  om det ändå vore sommar...  
  Lite senare var jag och Lollo iväg till bibblan i Finsta och som vanligt var det kallt och tråkigt ute, och på lördag ska Lollo tävla så man får hoppas att det håller hyfsat ute då. 
  Kollade på Försvunnen och Medium, det sistanämnda är så otroligt bra! Att serien är verklighetsbaserad till vissa delar gör den ännu bättre och Patricia Arquette (Alison Dubois) och Jake Weber (Joe Dubois) är så söta som par i serien. Medium rekommenderas starkt av mig.
Nu ska jag äta lite och sova sen. Good Nigth : )



image58

yesterday

image54

Här är Blodcentralen parkerad i Norrtälje hamn.


image57

Det var såå tråkigt väder på eftermiddagen så ja höll mej inne.

PS.  Ändrade frisyr tillfälligt igår, senast ja hade hellugg
var nog i 2:an på gymnasiet : ) 



go' natt!

Det gick som vanligt bra att lämna blod, det här var 4:e gången, men när jag kom hem råkade jag ut för en sak. Jag skulle cykla hem från bussen men bara nån minut efter jag kommit hem så får jag blodtrycksfall, jag kände direkt att jag måste lägga mej ner för annars kommer jag svimma.
Under tiden jag försökte få tillbaka normalt läge så snurrade de lite men efter ca. 10 min kunde jag ta nåt att äta för att piggna till. Sånt här händer ibland och det gäller att man tar de lugnt och efteråt får nåt att dricka.
Nu blir de lugnt ett tag så ska jag sussa sen : ) idag fick jag även paketet från Ginza med samlingen Absolute 90's. Jag tyckte den skulle passa eftersom många av låtarna har jag växt upp med : ) ska nog lyssna på den tills ja somnar... go' natt!

image56

lunchbreak

Har suttit vid datan en stund och nästan glömt bort tiden, så nu blir det att fixa lunch innan jag åker till blodbussen och ge blod : )  och jag längtar till ikväll då de är Morgonsoffan på 1:an : D
Hörs sen!


dream on...

Nu har jag sett klart filmen Boys on the side på 1:an, en rätt bra film : )  Whoopi Goldberg, Mary-Louise Parker och Drew Barrymore hade huvudrollerna och är några riktigt duktiga skådespelerskor, tycker jag.


image52
Scen ur Boys on the side


Men nu blir det natti natti och dream on för mej... 
sov gott och hörs imorrn!







Erase and Rewind - The Cardigans


rain, rain, rain...

Heeela dagen har det varit grått, trist och kallt ute : (  fast april månad kan ju vara lite si och så och man kan inte vara garanterad vår. Jag har idag hållt mej inne och pendlat mellan datorn och köket, det är inte mycket till syssla men nåt iaf. Jag jobbade ganska mycke i förra månaden men nu är jag nog ledig till mitten av juni. Det känns lite konstigt att de redan är april för det var ju inte länge sen de var jul och nyår.
Nu är det nog dags för att göra i ordning käk, det blir laxpytt och fullkornspasta : P det är riktigt gott de.
  Hörs senare!
 


today

Problemet med mobiloperatören är så gott som fixat, som tur är det, annars hade dom kanske åkt på en stämmningen lr nåt ; D  Jag trotsade vädret efter lunchen för en joggingtur : ) det skulle nog göra susen att springa en tur varje dag men jag känner nog mest för två eller tre ggr/ vecka. 
  Det blir ett rätt kort inlägg men jag ska slå mej ner vid tv:n en stund och umgås med Nelly. Bye bye!
   
  

Hey Jude - The Beatles



Jag <3 The Beatles

sunday

Det har blivit sovmorgon två dagar i rad nu, varför vet jag inte men skönt att slippa gå upp en viss tid : )  och igår kväll var jag inte hemma förrän till kl 02. Mammas kompis hade bjudit oss och några till på tjejmiddag hemma hos henne, det blev trerätters med gott att dricka till. Sammanlagt var vi runt 10 pers. där hela kvällen och det var riktigt trevligt. 
   Om en stund ska jag maila till dom som skickade de där idiotiska brevet och förklara att jag vill inte ha nåt kontantkort hos dom, för det jag har nu är finemang. Så det så! Lite besviken är jag på vädret men bara det inte dröjer för länge igen för få ha soligt : ) 

image51
Nelly och jag var ute igår och då passa jag på att fota henne, 
fick väl ett par hyfsade bilder där hon inte springer bort
 : P



Jag ska även få min favoritmat idag, laxpytt med ris, det är verkligen otroligt gott! Testa absolut det!
See you later... 


saturday

Igår var jag lite halvirrirterad pga ett visst mobilföretag skickade ut ett idiotisk brev till mej, där dom anser att jag skaffat ett kontantkort hos dom. Nä, nä, det har jag absolut inte gjort! Och inte kan man få nån normal kontakt med dom, fy fan för dom.
    Men idag är jag på bättre humör, som tur är : ) Nelly och jag gick ut en sväng idag. Och jag fick faktiskt fotografera henne idag utan att hon stack ifrån mej och kameran : P just nu är det lite över 12 grader varmt ute hos oss. Nice!
Man kan alltid hoppas att det håller i sej nu ett bra tag. Nu har jag lite fixa till ikväll, hörs!

i like it : P

Idag och ikväll har jag varit glad, för min (just nu) favoritserie hade säsonsstart, Medium. Nu har den 4:e säsongen börjat och jag ser fram emot en lika spännande fortsättning, för i den här säsongen får Alison börja leva med att hela hennes omgivning känner till hennes förmåga. Vilket skapar mer problem än tidigare... Ett tips är att kolla in tv4 på torsdagar kl. 21.
   Jag är ganska trött ikväll, tröttheten är lite blandad. Tidigare idag drog jag till CLL i Norrtälje för att ta reda på lite mer om mina yrkesalternativ och gissa om jag blivit mer bestämd, dvs. inte så mycket. Det blir att tänka lite mer på det. Är även lite trött eftersom jag vände på dygnet mellan tisdagen och onsdagen. 
   Ja, ja det ordnar sig om jag somnar i normal tid senare ikväll. Nu ska jag vänta in en kaka som mamma fixat till i ugnen : P   good night!



image50

Patricia Arquette som Alison Dubois




back from the 80's

Nu har jag varit vaken i 2½ timme ungefär, men har mest ont i huvudet. Jag var på SP3D's studentskiva på Hirchenkellers (Sthlm) och hade det rätt nice, det var lagom mycket folk och några mer än Lollos klass kände jag till. Klart godkänt blev det : )  Det var 80-talstema och nästan alla hade en outfit för det årtiondet, själv hade jag turkos topp, rött skärp, svarta trekvartsbyxor och svart bolero. Musiken var okej, utan tillhörande musik hade det inte blivit "80-tal" : P
   
Vi drog hemåt runt kl 03.30, runt hundra pers. va vi nog, och det va lite knas på bussen hem men det fixa sej. och många somnade direkt men jag höll mej vaken. Jag, Linda o Lollo gick av vid Ledinge där Lindas kille hämtade oss. Vi åkte och släppte av mej först, så ja var hemma vid 04.30. Somnade nästan direkt.
Det var några på bussen hem som sa att dom skulle till skolan i vanlig tid idag, hmm, det kanske går men de kan nog inte varit så kul : /
   Jag var hos Kattis under gårdagen och hon hjälpte mej med sminket m.m. till kvällen, tack så mycket!  Fick se ett videoklipp med Björn från ett nytt humorpogram som börjar ikväll på 5:an. Han e ju så charmig den där killen!
: D Har inte turen att kunna se det, men de får bli på Morgonsoffan på 1:an ikväll där Björn oxå är med.

Måste jag äta innan mitt huvud blir sämre. Bye Bye!
 

RSS 2.0