" I've been searching my soul tonight... "

Det har inte blivit mycket skrivet senaste tiden men vad gör man om dagarna är småtråkiga : /  jag har iaf fastnat för reprisen av Ally McBeal på 4:an, som ja inte sett sen den lades ner 2002. Det ska nämnas att de är ett ovanligt gäng advokater men även skojigt : ) några av favoritkaraktärerna var nog Billy Thomas (Gil Bellows), Larry Paul (Robert Downey Jr) och John Cage (Peter MacNichol).
Vad jag ska hitta på ikväll är inte bestämt men nåt kan ja alltid sysselsätta mej med... trevlig kväll!IN MEMORIAM OFHEATH LEDGER
skådespelare
4 april 1979 - 22 januari 2008

miss you now and forever

Dagen har gått bra och jag har gjort en god gärning genom besöket hos blodbussen, det var mitt sjätte besök berättade dom : )  efteråt blev det lite äta och en tur på stan. Mamma har haft namnsdag och jag köpte en pocketbok som hon önskat sig, Min far hade en dröm, av Barack Obama. 
Men även har det varit lite nedstämt hos mej och mina närmsta vänner vet varför, det känns konstigt att ett år gått så fort och kan bara säga: jag saknar dig!

president day

Både igår och idag har det inte lockat att gå ut men imorrn blir det ändringar på det : ) jag ska åter igen lämna blod åt blodbussen. Jag minns inte hur många ggr jag exakt lämnat men det visar sig imorrn.
Och om en stund börjar den historiska installationen för Barack Obama, enligt amerikanska konstitutionen ska presidenten svurit eden innan klockan 12 (amerikansk tid). Jag ska dra mej mot tv:n nu tror...hörs senare!  


janis' birthdayJanis Joplin (1943-1970) skulle fyllt 66 år idag : )
men det blir iaf ett grattis!

jason's birthdayJason Segel fyller 29 år idag  : )
grattis!

saturday

Idag har jag varit på dop för en liten kille som heter Ludvig, han var såå söt och charmig men även småtrött av alla gäster som sjöng och ville hälsa. Jag o mamma samåkte till kyrkan tillsammans med hans moster och morföräldrar och där väntade vi in gäster och huvudpersonen o hans mamma och pappa : )  efter kanske en timma så samlades alla i en lokal en bit bort för att fika och ge presenter, och sammanlagt var det 70 personer där. Och vår present till honom var en byxa med tröja+mössa så han inte fryser under vintern/senvintern. Stort grattis till Ludvig!
Nu har vi varit hemma några timmar och senare ikväll blir det lite tv och lite vila. today

Idag bar det av till Ntj för att umgås med Kattis. Först gick vi till bibblan för att hitta nåt skojigt och sen blev det fika hemma hos Kattis, lussebullar och saft  ^^ det blev även lite snack om saker som händer här o där... jag fick även lite julklappar i efterskott: två doftljus+platta för ljusen och en mugg, bra för mig som dricker kaffe var o varannan dag : )
Sen tittade vi på filmen Deltagänget med bl.a. John Belushi, Tom Hulce o Kevin Bacon, och den var riktigt kul! John Belushi är även ihågkommen från filmen Blues Brothers med Dan Aykroyd.
Ikväll är det nog inget på tv så jag får hitta nån att sysselsätta mej med, trevlig kväll!
martin luther king's birthday


Idag skulle MARTIN LUTHER KING fyllt 80 år  : )
(15 januari 1929 - 4 april 1968) 

Grattis!

go' natt!

Om en stund börjar en dokumentär om regissören Milos Forman (han står bakom filmerna Gökboet, Hair, Amadeus & Man on the Moon) på SVT2 och den ska jag kolla in och efter det blir sova. Lite sömnigt känns det och kan behövas så jag är pigg imorrn när jag ska in till Ntj och träffa Kattis : )
Go' natt!

dave's birthdayGitarristen Dave Grohl fyller 40 år idag : )
Grattis!

things we lost in the fire

Gårdagen tillbringade jag med Lollo : )  jag fick lite hjälp med att tona håret, vi fikade och såg Walk The Line. Det är en film som vi båda två gillar mycket! Sen när håret var torkat så var jag nöjd med resultatet, ljus kastanjebrun.
  Senare på kvällen var jag väldigt trött men jag hade bestämt att se filmen Things We Lost In The Fire (med bl.a. Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny) och under och efter filmen var jag helt amazed på nåt sätt. Och jag gjorde av med några deciliter tårar. Se den, du kommer inte ångra dig!
Vad jag ska göra resten av dagen/eftermiddagen är inte bestämt men ha en trevlig fortsättning på dan' !quote by kurt cobain" If it's illegal to rock'n'roll, throw my ass in jail. "

Skrivet på en gitarr av Kurt Cobain, 15 juli 1989.

monday

Sen igår eftermiddag har blåsit nästintill storm ute men imorrn får det lugna ner sig. Den här veckan blir det lite av varje att göra: köpa present, gå på dop och umgås med kompisar. 
Jag har bara varit och tittat på ev. presenter men det är så svårt och välja och allt till små är ju supergulligt : ) men men jag har några dagar att fundera. Ikväll är det Guldbaggegalan som jag tänkte titta på, i år är det iaf nominerade filmer som man kan tänka sig att se.
Nu ska jag forsätta läsa Heavier Than Heaven...


good night

Tidigare ikväll kollade jag in dokumentären om USA:s vapenlag och att barn får kurser i att använda vapen så fort dom lärt sig gå, det verkar inte som en toppenidé men vi utomstående kanske ser det på ett annat sätt, och det var lite skrämmande. Barn ska få vara barn helt enkelt utan ett sådant ansvar.
Den här veckan har jag för övrigt inte fått så värst bra sömn, vilket nu känns i form av nån huvuvdvärk : /  så jag tackar nog för idag...kanske läser jag lite grann... go natt!birthday x 3


Elvis "The King" Presley  (1935-1977)  skulle idag fyllt 74 år : ) Robby Krieger, gitarrist från gruppen The Doors, fyller idag 63 år : )David Bowie fyller 62 år idag : )
Låten Life on Mars känner de flesta igen av David Bowie.nicholas' birthdayNicholas Cage (Bl.a. Mångalen, Face/Off, Matchstick Men o WTC)
fyller 45 år idag! Grattis! 

heavier than heaven

De senaste dagarna har varit riktigt kalla och jag har bara gått utanför dörren om jag måste det. Och i morse när jag gick upp hade vi även fått lagom täckande snö ute, gnistrande kallt : )  för övrigt idag så börjde jag läsa lite ur boken Heavier Than Heaven om Kurt Cobain och Nirvana, även den fanns bara på engelska men att bättra på engelskan frivilligt är bara bra!
Ikväll ska jag nog titta lite på film med Nelly som sällskap. Höres!
michael's birthday


Michael Stipe (sångaren från R.E.M.) fyller idag 49 år,
grattis!

HAPPY NEW YEAR - 2009!


RSS 2.0