the weekend

Har i helgen inte orkat skriva nåt men nu så : ) i fredags var det studenten för Lollo. Som alla vet var det fredagen den 13:e och dom fick inte vädret på sin sida, det haglade ibland och regnade ibland så dom nästan kunde simma i vagnarna som dom skulle åka med till parken. Men vi hittade varann ganska fort bland allt folk och alla studentskyltar.
  Lollo fick en en sån där studentgrej att hänga runt halsen och en flaska champagne : ) sen stod vi och vänta tills SPE05B åkte iväg, under tiden hann dom med versen "för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fy fan va vi är bra!" några gånger : D och nog mindes man hur det var för en själv året innan.
  På eftermiddagen blev det fira med släkt o vänner till Lollo och jag har nog aldrig ätit så mycket mat på en studentskiva som nu, det var ett s k buffébord där man fick plocka lite av varje och det var riktigt gott, det blev nog ganska mycket mat över. På kvällen var man trött av allt regn o mat ^^ men det var trevligt hela kvällen. Jag gav Lollo i present 4 vinglas som hon kan ha till hon flyttar hemifrån så småningom.

Under lördagen var det ganska lugnt, såg två lånade filmer The Lost Boys och Sid och Nancy, och båda var rätt bra. Det var oxå kul att se bl.a. Kiefer Sutherland o Corey Feldman (båda från Stand by Me) igen : ) 
  Nu har jag lite fritid kvar och sen sova för imorrn blir de jobba o behöver åka redan kl 6 hemifrån. Hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0